Informatiepagina's

Polyester muren


Polyester muren 

Nieuw! Wij hebben de polyester muren ook opgenomen in onze webshop. Hier kunt u eenvoudig uw afmeting kiezen en de polyester muur bestellen. Deze kunt u bestellen op de polytechnicsstore (polyester muren)

Polyester muren in uw tuin is de nieuwe trend in 2023. Polyester muren van Poly Technics geven uw tuin een moderne en luxe uitstraling. Polyester muren kunnen gebruikt worden om als element in de tuin te plaatsten of om er een tuinafscheiding mee te creëren.

Polyester producten zijn duurzaamlicht in gewichtsterk en gaan een leven lang mee.
De polyester muren hebben de structuur van een traditionele stucwerk muur, maar zonder de nadelen van deze traditionele materialen (hout, beton, ijzer). Ook zijn onze polyester muurpanelen en wanden in elke RAL kleur leverbaar. (Klik hier voor RAL kleuren)

Het grote nadeel van traditionele houten schuttingen is dat het een natuurlijk product is, en dus gaat verweren en verkleuren.
De gemiddelde levensduur van een normale houten schutting is niet meer dan 10-15 jaar. Muren van polyester hebben deze nadelen niet en gaan dan ook veel langer mee. Zo veel langer dat wij zelfs 10 jaar kunnen garanderen. 

Voordelen:

> Polyester muren kunnen het hele jaar door buiten staan en zijn dus bestand tegen regen, vorst, zon en andere weersinvloeden
> Polyester muren zijn erg duurzaam
> Polyester muren zijn erg makkelijk schoon te maken
> Polyester muren zijn erg makkelijk te monteren en te demonteren zodat bij een eventuele verhuizing de tuinproducten mee kunnen verhuizen.
> Mogelijkheid tot inbouwen van accessoires zoals verlichting, watervallen etc.
> Zeer sterk vezel versterkt materiaal
> Onderhoudsarm
> Goedkoper dan vergelijkbare muren
> 10 jaar garantie

Indien u nadere informatie wenst kunt u altijd hier contact met ons opnemen, of vraag een offerte aan via onderstaande knop.
 
 

Maatwerk

Polyesterbedrijf Poly Technics is sterk in maatwerk en streeft erna om de order te produceren volgens uw specificatie. Voordeel hiervan is dat u een kant en klaar product krijgt, die u direct kunt plaatsen. 

Polyester muur


Polyester muur
 

Structuur

(Klik op de afbeelding voor volledige grootte)
Structuur polyester muurpaneel en wand
Download hier onze brochure voor meer informatie en consumentenprijzen:

Wilt u deze polyester muren gebruiken voor tuinafscheiding? Graag informeren wij u dan over onze polyester wanden.
Polyester wanden zijn een goedkoper alternatief voor polyester muren. Meer informatie over polyester wanden vind u hier: Polyester wanden
Plaatsing doen wij overigens niet. Wel kunnen wij u hierin adviseren. 

 
Share our website