Informatiepagina's

Polyester muurpanelen en wanden


Polyester muurpanelen en wanden

Geef uw tuin een luxe en moderne uitstraling met polyester muurpanelen en wanden. Polyester muurpanelen en wanden worden gebruikt als tuinafscheiding of tuinscherm en is het betere alternatief voor de houten schutting.

Polyester producten zijn duurzaamlicht in gewichtsterk en gaan een leven lang mee.
De polyester muurpanelen en wanden hebben de structuur van een traditionele stucwerk muur, maar zonder de nadelen van traditionele materialen. Ook zijn onze polyester muurpanelen en wanden in elke RAL kleur leverbaar. (Klik hier voor RAL kleuren
)

Het grote nadeel van de traditionele houten schuttingen is dat het een natuurlijk product is
en dus gaat verweren en verkleuren. De gemiddelde levensduur van een normale houten schutting is niet meer dan 10-15 jaar. Schuttingen van polyester hebben deze nadelen niet en gaan dan ook veel langer mee. Zo veel langer dat wij zelfs 10 jaar kunnen garanderen. 


Polyesterbedrijf Poly Technics is sterk in maatwerk en streeft erna om de order te produceren volgens uw specificatie. Voordeel hiervan is dat u een kant en klaar product krijgt, die u direct kan plaatsen. 

Nieuw! Wij hebben de polyester wanden ook opgenomen in onze webshop. Hier kunt u eenvoudig uw afmeting kiezen en de polyester panelen bestellen. Deze kunt u bestellen op onze polytechnicsstore (polyester wanden)
 
Bent u ook op zoek naar een luxe en duurzame tuinafscheiding?

De voordelen nog een keer op een rijtje:

> Luxe, moderne en frisse uitstraling
> Duurzaam en gaat een leven lang mee
> Bestand tegen weersinvloeden
> Onderhoudsarm en makkelijk schoon te maken
> Zeer sterk vezelversterkt materiaal
> Goedkoopste in Nederland
> 10 jaar garantie
 
Vraag dan hier een offerte aan
Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen
 Share our website