Informatiepagina's

Over ons


Over ons

De verwerking van polyester is een specialistische bedrijvigheid, welke alleen door middel van ervaring en vakmanschap tot goede resultaten leidt. Polyesterbedrijf Poly Technics heeft die kennis en ervaring in huis. Ervaring opgedaan in de fabricage van zeer uiteenlopende artikelen.

Een greep uit een aantal geproduceerde items: polyester kisten en kasten voor brandpreventie, industrie en de scheepvaart, totaal samengebouwde casco's voor motorboten, carrosserie-onderdelen voor auto's die omgebouwd worden voor grijs kenteken,apparatenbouw voor proces-en zuiveringstechniek, hydrantputten, polyestertanks, brandweerwagencarrosserieen, transportgoten, kompasopstanden, vetafscheiders,ribs (rigid inflatable boats) en diverse klantgerichte producten voor onder andere de petrochemische industrie.Ook voor uw toepassing in polyester is Polyesterbedrijf Poly Technics een betrouwbare partner.

Polyesterbedrijf Poly Technics staat voor:
Service
We kiezen voor persoonlijke service en proberen uw vragen altijd binnen 24 uur te beantwoorden.
 
Lage prijs
Omdat we een relatief klein bedrijf zijn en alle producten zelf produceren zijn de productiekosten lager in verhouding met vergelijkbare bedrijven. Hierdoor kunnen wij onze producten aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs.
 
Kwaliteit
Polyesterbedrijf Poly Technics heeft ervaring sinds 1984. Onze standaarden zijn erg hoog en we eisen kwalitatief veel van onze producten. Wij willen gewoon een mooi product aan onze klant leveren zodat deze tevreden is.


Door onze jarenlange ervaring in de verwerking van polyester vinden wij, in overleg met de opdrachtgever,altijd de juiste oplossing.

Wij vertrouwen u hiermee een goed beeld te hebben gegeven van onze mogelijkheden om eventueel Uw toepassing in Polyester in productie te nemen.

Indien u nadere informatie wenst, of een offerte wilt aanvragen, kunt u altijd hier
 contact met ons opnemen.
Share our website