Informatiepagina's

Over ons


Over ons

De verwerking van polyester is een specialistische bedrijvigheid, welke alleen door middel van ervaring en vakmanschap tot goede resultaten leidt. Polyesterbedrijf Poly Technics heeft die kennis en ervaring in huis. Ervaring opgedaan in de fabricage van zeer uiteenlopende artikelen.

Polyesterbedrijf Poly Technics B.V. is een polyesterbedrijf die voornamelijk werkt met de hand lay-up methode. Ouderwets handwerk dus. Polyesterbedrijf Poly Technics heeft ervaring sinds 1984. Onze standaarden zijn erg hoog en we eisen kwalitatief veel van onze producten. Wij willen gewoon een mooi product aan onze klant leveren zodat deze tevreden is.
 
Onze producten gaan nooit de naar de klant zonder dat wij daar 100% tevreden over zijn. Zelfs als dit betekend dat wij langer bezig zijn met het product dan vooraf berekend. De klant moet immers een goed product ontvangen.
 
Wij bieden zowel dienstverlening aan in de polyester als producten. Hieronder een korte toelichting op deze twee. 
 
Diensten
Polyesterbedrijf Poly Technics. Uw toepassing in polyester
 
Seriematige producten, eenmalige producten etc. u bent bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan producten zoals carrosserie-onderdelen voor auto's die omgebouwd worden voor grijs kenteken, apparatenbouw voor proces-en zuiveringstechniek, hydrantputten, polyestertanks, brandweerwagen carrosserieën, transportgoten, kompasopstanden, vetafscheiders, RIBS (rigid inflatable boats) en diverse klantgerichte producten voor onder andere de petrochemische industrie.
 
Ook bieden wij diensten aan zoals het bekleden met polyester van uw laadruimte in een bedrijfsauto. Dit wordt vaak gedaan in de koeltransport, levensmiddelen transport etc. Het grote voordeel van polyester is dat het erg lang mee gaat, zeer hygiënisch is i.v.m. het makkelijk schoon maken ervan, en 100% waterdicht is.
 
Andere diensten die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld reparatie van trailers, polyester tanks, boten en waterscooters. Als het van polyester is kunnen wij het repareren.
 
Producten:
Ons assortiment aan producten kunnen op www.polytechnicsstore.nl gekocht en in een beveiligde betaalomgeving afgerekend worden. Polytechnicsstore.nl is dus een webshop in polyester grondstoffen en producten. Wij verkopen polyester grondstoffen zoals polyester hars, glasvezel, topcoaten en gelcoaten. In ons eigen assortiment hebben wij verschillende productlijnen. Dit zijn allemaal producten die in ons polyesterbedrijf gemaakt worden.  
 
Polyester tuinproducten:
De meest verkochte en populairste productlijn is polyester tuinproducten. In deze productlijn bieden wij verschillende polyester producten aan voor uw tuin. Denk hierbij aan polyester tuinmuren die compleet naar uw specificatie en wensen gemaakt kunnen worden. Dit zijn muren die gebruikt worden als element of als afscheiding van uw tuin. Een greep uit de mogelijkheden zijn polyester muren met een waterval erin verwerkt, ingebouwde led verlichting en elke RAL kleur is mogelijk.
 
Het grote voordeel van polyester tuinmuren ten opzichte van andere materialen is dat het een hele lange levensduur heeft. Ook heeft u geen last van alle problemen die natuurlijke producten met zich mee brengen zoals verkleuring, scheuren en barsten. De tuinmuren worden voorzien van een structuur wat erg lijkt op stucwerk. Zo krijg u een tuinafscheiding met een moderne en luxe uitstraling zonder alle nadelen van traditionele materialen.
 
Een andere productlijn die wij aanbieden zijn een heel assortiment aan kisten en kasten. Deze polyester kisten en kasten worden in zeer uiteenlopende industrieën gebruikt. Denk hierbij aan de scheepvaart, petrochemische-industrie en de brandpreventie-industrie. Maar ook voor particulieren hebben wij heel wat te bieden. Denk hierbij aan een zwemvestkist voor op uw boot om uw zwemvesten in op te slaan, een kist om uw tuinkussens en andere spullen op te slaan en kisten en kasten voor een brandslang, tuinslang etc.
 
Door onze jarenlange ervaring in de verwerking van polyester vinden wij, in overleg met de klant altijd de juiste oplossing. Wij vertrouwen u hiermee een goed beeld te hebben gegeven van onze mogelijkheden om eventueel Uw toepassing in Polyester in productie te nemen.


Polyesterbedrijf Poly Technics staat voor:
Service
We kiezen voor persoonlijke service en proberen uw vragen altijd binnen 24 uur te beantwoorden.
 
Lage prijs
Omdat we een relatief klein bedrijf zijn en alle producten zelf produceren zijn de productiekosten lager in verhouding met vergelijkbare bedrijven. Hierdoor kunnen wij onze producten aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs.
 
Kwaliteit
Polyesterbedrijf Poly Technics heeft ervaring sinds 1984. Onze standaarden zijn erg hoog en we eisen kwalitatief veel van onze producten. Wij willen gewoon een mooi product aan onze klant leveren zodat deze tevreden is.


Door onze jarenlange ervaring in de verwerking van polyester vinden wij, in overleg met de opdrachtgever,altijd de juiste oplossing.

Wij vertrouwen u hiermee een goed beeld te hebben gegeven van onze mogelijkheden om eventueel Uw toepassing in Polyester in productie te nemen.

Indien u nadere informatie wenst, of een offerte wilt aanvragen, kunt u altijd hier
 contact met ons opnemen.
Share our website