Blog

Polyester muren en wanden. Het betere alternatief voor tuinafscheidingen

  • Polyesterbedrijf Poly technics -
  • 26/09/2019  |  Comments (0)

Polyester muren en wanden. Het betere alternatief voor tuinafscheidingen

Dit helemaal op maat voor u gemaakt (maatwerk)

Nieuw! Wij hebben de polyester muren ook opgenomen in onze webshop. Hier kunt u eenvoudig uw afmeting kiezen en de polyester muur bestellen. Deze kunt u bestellen op de polytechnicsstore (polyester muren)
 
U heeft er vast weleens van gehoord. Polyester muren, wanden of muurpanelen. Deze polyester producten worden gebruikt als beter alternatief voor de traditionele tuinafscheidingen zoals hout, beton, composiet etc.

Polyester muren, wanden en muurpanelen van Polyesterbedrijf Poly Technics zijn een echte trend geworden. Het geeft de tuin een luxe en moderne uitstraling en ook is het een erg milieubewuste keuze om dit duurzaam product aan te schaffen. Ook zijn polyester producten beter voor de portemonnee omdat ze niet meer vervangen hoeven te worden. Eenmalig een investering, maar een besparing in de toekomst.

 

Wat zijn polyester muren, wanden en muurpanelen?

Polyester muren en wanden worden gebruikt als tuinafscheiding of kunnen als element in de tuin geplaatst worden. Polyester muren en wanden hebben vele voordelen ten opzichte van de traditionele houten schutting. Een van de belangrijkste zijn: Lange levensduur, onderhoudsarm, verkleurt en verweert niet zodat de polyester muur en/of de polyester wand over 10 jaar nog in nieuwstaat verkeerd.
 

Wat is het verschil tussen polyester muren en polyester muurpanelen/wanden?

Polyester wanden en muurpanelen

Als tuinafscheiding vervangen de polyester wanden en muurpanelen de traditionele houten schutting. De polyester wanden kunnen gemonteerd worden op de huidige schutting of op een houten frame. Polyester wanden en muurpanelen zijn ongeveer 3mm dik, maar zeer sterk door het vezel versterkte materiaal. De polyester wanden en muurpanelen hebben een structuur wat lijkt op een stucwerk muur.   
 

Polyester murenPolyester muur als beter alternatief voor tuinafscheiding

Polyester muren lijken op een echte stucwerk muur. Dit door de structuur van de muren. Polyester muren zijn doorgaans 15cm dik. (Leverbaar van 5cm tot 40cm dik) Polyester muren worden gebruikt om als  element in de tuin te plaatsen of als tuinafscheiding. Bij een element kunt u denken aan een muur met bijvoorbeeld een ingebouwde waterval voor uw vijver, of om bijvoorbeeld een mooie lounge te creëren in uw tuin.
Als tuinafscheiding kunnen de polyester muren gebruikt worden om bijvoorbeeld de tuin in diverse delen te verdelen of als afscheiding van de tuin.

 

In het kort:

  • Polyester muren en wanden zijn het betere alternatief voor traditionele tuinafscheidingen. Dit door de vele voordelen ten opzichte hiervan.
  • Een aantal van deze voordelen zijn: Lange levensduur, onderhoudsarm, verkleurt en verweert niet.
  • Polyester muren hebben een structuur wat lijkt op een stucwerk muur.
  • De polyester producten geven de tuin een moderne en luxe uitstraling.
  • In alle RAL kleuren leverbaar.
  • Een offerte aanvragen kan hier:


Wat maakt polyesterbedrijf Poly Technics anders dan andere aanbieders?

Polyesterbedrijf Poly Technics produceert de polyester producten met de hoogst mogelijke zorg. Wat ons anders maakt dan andere aanbieders is dat wij maatwerk leveren. Wij maken het product compleet naar uw wensen zodat u een kant en klaar product krijgt, die u direct kunt plaatsen. Ook proberen wij hierin zoveel mogelijk mee te denken. De klant moet tevreden zijn en een product krijgen die compleet naar wens is.
 
Polyesterbedrijf Poly Technics staat voor:
Service
We kiezen voor persoonlijke service en proberen uw vragen altijd binnen 24 uur te beantwoorden.
Lage prijs
Omdat we een relatief klein bedrijf zijn en alle producten zelf produceren zijn de productiekosten lager in verhouding met vergelijkbare bedrijven. Hierdoor kunnen wij onze producten aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs.
Kwaliteit
Polyesterbedrijf Poly Technics heeft ervaring sinds 1984. Onze standaarden zijn erg hoog en we eisen kwalitatief veel van onze producten. Wij willen gewoon een mooi product aan onze klant leveren zodat deze tevreden is.

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)