Blog

Polyester tuinmuur | De moderne tuinafscheiding

  • Polyesterbedrijf Poly technics -
  • 04/10/2019  |  Comments (5)

Polyester tuinmuur. De moderne tuinafscheiding

Nieuw! Wij hebben de polyester muren ook opgenomen in onze webshop. Hier kunt u eenvoudig uw afmeting kiezen en de polyester muur bestellen. Deze kunt u bestellen op de polytechnicsstore (polyester muren)

U wilt een moderne tuinafscheiding maken. Als tuinafscheiding van uw buren. Of tussen verschillende delen van uw tuin. Maar u komt overal hetzelfde tegen. Coniferen, ouderwetse houten schuttingen etc. Maar toch past dit niet in uw moderne tuin. Dan informeren wij u graag over ons nieuw product. Polyester tuinmuren.

Wat is een polyester tuinmuur?

Een polyester tuinmuur is een muur gemaakt van een verzel versterkt materiaal wat vele voordelen heeft ten opzichte van traditionele tuinmuren. Dit product wordt echt gezien als de moderne tuinafscheiding.
Polyester tuinmuren geven uw tuin een exclusieve en moderne uitstraling. Met de looks van een echte stucwerk muur, maar zonder de nadelen hiervan. Onze tuinmuren zijn doorgaans 15cm dik. Al zijn deze leverbaar van 5cm tot 40cm dik en in elke gewenste lengte en RAL kleur.

Voordelen van een polyester tuinmuur

Polyester tuinmuren zijn inmiddels een echte trend geworden. Dit door de vele voordelen die de moderne tuinafscheiding te bieden heeft. Enkele voordelen zijn:
  • Polyester tuinmuur. Moderne tuinafscheidingVerkleurd en verweerd niet
  • Erg sterk door het vezel versterkte materiaal
  • Gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen
  • Lijkt op een stucwerk muur door de structuur, maar zonder de nadelen hiervan
  • Milieubewuste keuze door het duurzame materiaal
  • In alle RAL kleuren leverbaar
  • Goedkoper dan andere aanbieders
  • 10 jaar garantie
Bent u ook enthousiast geworden over de polyester tuinmuur? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!
Wij leveren de tuinmuur volledig naar uw specificaties en wensen.

Plaatsing van de polyester tuinmuur

De polyester tuinmuur wordt standaard geleverd met een flensrand van 10cm rondom. Om de muur stevig te plaatsen raden wij altijd aan om een fundering te maken van stenen (+- 60cm). Deze stenen moeten zo worden ingegraven dat de flensrand ongeveer 10cm onder de grond zit. De flensrand kan dan op de stenen geschroefd worden. Houdt er wel rekening mee dat de tuinmuur dus uiteindelijk 10cm lager wordt.   
In het onderstaande filmpje wordt uitgelegd hoe de polyester muur bevestigd kan worden.

Polyester wanden

Een andere variant die wij aanbieden als moderne tuinafscheiding, zijn polyester wanden. Polyester wanden hebben dezelfde voordelen als de polyester muren. Het verschil zit in de dikte van het product, en dat een polyester wand gemonteerd moet worden op een frame. Polyester muurpanelen zijn doorgaans 3mm dik, maar toch zeer sterk door het vezel versterkte materiaal. De structuur van de polyester wand is hetzelfde als de polyester muur, en lijkt op een stucwerk muur.
Meer informatie over Polyester wanden kunt u hier vinden: Polyester wanden

Over Polyesterbedrijf Poly Technics.

Door jarenlange ervaring in de polyesterbranche, produceren wij uw producten met oog op detail en kwaliteit. Onze specialisatie is het leveren van maatwerk producten. Dit betekend dat wij de polyester tuinmuur compleet naar uw wensen produceren. Hierdoor krijgt u een kant en klaar product, die u gelijk kunt plaatsen. Ook proberen wij in dit proces zo veel mogelijk mee te denken. De klant moet inmiddels tevreden zijn, en een product krijgen waar hij trots op mag zijn.
 
Polyesterbedrijf Poly Technics staat voor:

Service

We kiezen voor persoonlijke service en proberen uw vragen altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

Lage prijs

Omdat we een relatief klein bedrijf zijn en alle producten zelf produceren zijn de productiekosten lager in verhouding met vergelijkbare bedrijven. Hierdoor kunnen wij onze producten aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs.

Kwaliteit

Polyesterbedrijf Poly Technics heeft ervaring sinds 1984. Onze standaarden zijn erg hoog en we eisen kwalitatief veel van onze producten. Wij willen gewoon een mooi product aan onze klant leveren zodat deze tevreden is.

Comments (5)

Maikel Derks

Beste, ik ben op zoek naar een tuinmuur met de afmeting 4000 x 150 x 2000 mm 1 stuks en 3000 x 150 x 1000 mm 1 stuks, zou U mij hier een prijs van kunnen geven en eventueel transportkosten naar Wanroij 5446. Ral kleur 9016. alvast bedankt Groet Maikel Derks

Inge Jense

Beste, Graag zou ik informatie willen over de tuinmuren van polyester. Wat zijn de kosten en in welke maat zijn deze te bestellen? Hoelang is de levertijd? Met vriendelijke groet, Inge Jense

Johan Kodde

Zijn de polyester muren ook op maat te verkrijgen. Wat ik nodig heb ik een 200 cm hoog , 143 cm breed en max 15 cm dik

Katinka Korf

Ik zou graag polyester tuinmuur willen op een vlonder is dat mogelijk afmeting 6 breed hoogte 180

Cees Ros

Hallo Ik heb een vraag een tuinmuur van 200 x200 x15 cm En een tuinwand van 220x140 cm Kleur 9010 Wat is de prijs gemiddeld. Gr. CeesRos

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)