Blog

Polyester tuinmuren – De duurzame tuinafscheiding of schutting

  • Polyesterbedrijf Poly technics -
  • 31/10/2019  |  Comments (5)

Polyester tuinmuren – De duurzame tuinafscheiding of schutting


Nieuw! Wij hebben de polyester muren ook opgenomen in onze webshop. Hier kunt u eenvoudig uw afmeting kiezen en de polyester muur bestellen. Deze kunt u bestellen op de polytechnicsstore (polyester muren)

U wilt de schutting van uw tuin vernieuwen, of u wilt uw tuin een andere uitstraling geven. U bent bekent met de traditionele materialen zoals kunststof en hout, maar u vindt dit geen duurzame materialen. Dan informeren wij u graag over ons duurzame producten. Polyester tuinproducten zoals polyester tuinmuren en polyester wanden.

Wat is een polyester tuinmuur?

Een polyester tuinmuur is het betere alternatief voor de traditionele tuinafscheidingen. Een polyester tuinmuur is duurzaam, geeft de tuin een luxe en moderne uitstraling en gaat veel langer mee dan bijv. hout. Onze tuinmuren zijn doorgaans 15cm dik, maar zijn leverbaar van 5 tot 40cm dik. De tuinmuren zijn leverbaar in elke RAL kleur en in elke gewenste lengte.
 
Polyesterbedrijf Poly Technics streeft erna om uw order compleet naar uw specificatie te produceren. Enkele mogelijkheden zijn: Het inbouwen van een waterval of het inbouwen van loze pvc leidingen voor bedrading.

Hoe duurzaam is polyester?

Polyester tuinmuren worden gemaakt van polyester. Polyester is een vezel versterkt materiaal wat gebonden wordt door glasvezel. Glasvezel is gemaakt van glas, vergelijkbaar met ramen of de drinkglazen in de keuken. Glas wordt op zijn beurt weer gemaakt van zand wat dus een duurzame grondstof is. Maar uit onderzoek is gebleken dat bijna 70% van het glas gebruikt in de productie van glasvezel, gerecycled glas is.
 
Polyester producten gaan ook veel langer mee dan de traditionele materialen (hout, beton, kunststof). Dit maakt dat polyester tuinmuren dus uiteindelijk goedkoper zijn dan alternatieve tuinafscheidingen.

Voordelen van een polyester tuinmuur

Polyester tuinmuren zijn inmiddels een echte trend geworden. Dit door de vele voordelen die de moderne tuinafscheiding te bieden heeft. Enkele voorbeelden zijn:
  • Polyester tuinmuur. Moderne tuinafscheidingVerkleurd en verweerd niet
  • Erg sterk door het vezel versterkte materiaal
  • Gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen
  • Lijkt op een stucwerk muur door de structuur, maar zonder de nadelen hiervan
  • Milieubewuste keuze door het duurzame materiaal
  • In alle RAL kleuren leverbaar
  • Goedkoper dan andere aanbieders
  • 10 jaar garantie
Bent u ook enthousiast geworden over de polyester tuinmuur? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!
Wij leveren de tuinmuur volledig naar uw specificaties en wensen.
 
Polyesterbedrijf Poly Technics staat voor:
Service
We kiezen voor persoonlijke service en proberen uw vragen altijd binnen 24 uur te beantwoorden.
Lage prijs
Omdat we een relatief klein bedrijf zijn en alle producten zelf produceren zijn de productiekosten lager in verhouding met vergelijkbare bedrijven. Hierdoor kunnen wij onze producten aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs.
Kwaliteit
Polyesterbedrijf Poly Technics heeft ervaring sinds 1984. Onze standaarden zijn erg hoog en we eisen kwalitatief veel van onze producten. Wij willen gewoon een mooi product aan onze klant leveren zodat deze tevreden is.
 

Comments (5)

Alisa Bommel

Graag zou ik een offerte willen ontvangen van 4000x150x2000 (LxBxH).

Polyesterbedrijf Polytechnics

Beste Alisa. Ik heb u zojuist een email gestuurd met een offerte en een aantal foto's van recente projecten met soortgelijke afmetingen. Met vriendelijke groet, Corné Polyesterbedrijf Poly Technics

Miriam Mertens

Is het mogelijk om een buitenmuur van een zwembad af the werken met dit materiaal? Het staat 70 cm Boven de grond

Kim Janssen

Geachte heer, mevrouw, Wij zijn ons samen met de buren aan het oriënteren op een schutting/muur als afscheiding van onze tuinen. Onze tuin is ongerveer 8 m lang. Aan welke prijs moeten we dan denken als beide kanten afgewerkt worden? Plaatsen jullie ook de muur? Met vriendenlijke groet, Kim Janssen

Lynn Bui

Beste heer/mw Mag ik een offerte voor een witte muur 3m breed, 2m hoog, dikte 15cm. Levering in Heerhugowaard Dank! Vr groet, Lynn

Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)